Orvosok

Dr. Török Dóra PhD

gyermek és felnőtt endokrinológus
BEMUTATKOZÁS

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán végeztem 2000-ben summa cum laude minősítéssel, majd PhD fokozatot szereztem a Semmelweis Egyetem II. sz. Gyermekklinikáján 2005-ben gyermekendokrinológiából.

PhD tanulmányaim alatt a bécsi Allgemeines Krankenhausban és a torontoi The Hospital for Sick Childrenben végeztem kutatómunkát mellékvese betegségek és inzulin rezisztencia témakörökben.

Csecsemő- és gyermekgyógyászat szakvizsgát 2012-ben, endokrinológia és anyagcserebetegségek szakvizsgát 2017-ben szereztem a Semmelweis Egyetem II. sz Gyermekklinikán, ahol 2019-ig dolgoztam egyetemi docensként.

2017 óta magánellátás keretei között gondozok a gyerekek mellett felnőtt betegeket is, így gyermek pácienseimnek lehetőségük van a gondozást a megszokott körülmények között folytatni 18 éves koruk után is. Olyan betegségek esetén, mely a családban több generációt is érint, szintén közösen tudnak a szülők és a gyerekek gondozásba járni.

Sokrétű tapasztalatot szereztem mind a gyermekek, mind a felnőttek komplex endokrinológiai problémái terén, rálátásom van a fejlődéssel kapcsolatos endokrin problémák időbeli alakulására is. Rendelésemen a hormonális betegségek teljes palettájával felkereshetnek, minden életkorban.

Tudásomat a szakirodalom folyamatos követésével, hazai és külföldi továbbképzések, kongresszusok látogatásával tartom naprakészen. Részt veszek a hazai tudományos életben aktív kutatómunkával is a reprodukciós zavarok gyermekkori gyökereinek vizsgálata terén.

Két iskolás gyermek édesanyja vagyok, így saját tapasztalatból is ismerem jól a gyerekek és szüleik mindennapi problémáit.

Kéthetente szerdánként 11:00 – 13:00 között.

Foglalj időpontot hozzá

Válaszd ki a kívánt helyszínt és utána kattints az időpontfoglalás gombra.

Corvin Plaza – 1. emelet

1083 Budapest, Futó u. 37.

  • Hétfő – Péntek: 7:00 – 20:00 (vérvétel 18:30-ig)
  • Szombat: 7:00 – 14:00 (vérvétel 13:30-ig)
  • Vasárnap: Zárva
Időpontfoglalás dr.Török Dórához

Spórolj magadnak időt!

Kezdj a vérvétellel!

Spórolj magadnak időt, és rövidítsd le az egészségügyi ellátásod! A véred mindent tud rólad, így nem meglepő, hogy ennek a vizsgálata az elsők között van, ha felkeresed orvosodat. Kezdd az egészségi állapotod felmérését egy általános vagy specifikus vérvétellel, így az orvosi konzultációra már friss leletekkel tudsz érkezni.

csomagok vizsgálatok