Infópont

Információk a laboreredménnyel kapcsolatban

Mikor kapom meg a leletet? Hogyan kapom meg a leletet? Hogyan tudom megnyitni a leletemet? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatod meg a választ.

Mit ne felejtsek otthon?
 • TAJ kártyád/számod ne felejtsd otthon, erre minden esetben szükség lesz az adminisztráció során.
 • Hozz magaddal egy fényképes személyazonosító okmányt (személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány), mert szolgáltatásunkat csak valamely fényképes igazolvány felmutatásával veheted igénybe a mintáid és leleteid biztonságos azonosítása végett.
 • Kérjük hozd magaddal lakcímkártyád, mely az adatok pontos rögzítését segíti munkatársaink számára.

Az adminisztrációs folyamatok meggyorsítása érdekében, lehetőség szerint töltsd ki már foglaláskor a megadható adatokat és olvasd el a nyilatkozatokat honlapunkon.

 • A TAJ szám és a születési idő felhasználásával generáljuk a jelszót az e-mail-ben elküldött lelet kibontásához, hogy ahhoz illetéktelenek ne férjenek hozzá.
 • A TAJ szám egy egyedi azonosítónk, ahogyan a személyi igazolvány számunk is, ez egyedi mintaazonosítást és gyors visszakereshetőséget tesz lehetővé.
 • A TAJ szám az EESZT (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér)-ben „felhő”-ben történő rögzítéshez elengedhetetlen adat, mely szükség esetén lehetővé teszi az orvos számára a lelet minél hamarabbi elérését. Amennyiben ehhez nem járulsz hozzá, úgy ezt a saját EESZT lakossági felhasználói oldaladon az Önrendelkezés menüpont alatt módosíthatod.

Nagyon gyors és hatékony az egész folyamat, az adminisztrációval együtt kb. 15 percet vesz igénybe. Úgy alakítottuk ki helyszíneinket, hogy szeretnénk, ha jól érzenéd magad nálunk. A vérvétel után, ha szeretnél, foglalj helyet kényelmes kanapéinkon, fogyassz kávét, teát nálunk, és kapcsolódj ki.

Időpontot tudsz online, telefonon, vagy személyesen is kérni, illetve bármikor szeretettel látunk időpont nélkül is.

Időpontfoglalás menete:

 • Időpontfoglalás online: 24 órában használható online foglaló rendszerünk a kényelmedet szolgálja, bármikor kérhetsz időpontot a honlapon található IDŐPONTFOGLALÁS menüpontra kattintva.
 • Időpontfoglalás telefonon: A központi ügyfélszolgálatunk a +36 1 808 9977 telefonszámon érheted el, ahol kérdés esetén is állunk rendelkezésedre.

Egyes  vizsgálatok esetében a telefonon történő időpontfoglalás kötelező a zökkenőmentes mintavétel/mintakezelés/továbbítás szempontjából.

Számos fizetési lehetőséget bíztosítunk számodra:

 • készpénzzel,
 • bankkártyával
 • egészségpénztári kártyával (OTP, MKB, Prémium, Allianz, Vitamin, Új Pillér, Patika, Generali),
 • és OTP Szép-kártyával történő fizetésre is lehetőség van.

Számlaigényed kérjük fizetés előtt jelezd a recepción!

Árainkról tájékozódhatsz árlistánk alapján: ÁRLISTA

Folyamatainkat úgy alakítottuk ki, hogy a teljes költséget előre tudd. Amikor megérkezel hozzánk, a mintavétel előtt megadod nekünk, hogy milyen vizsgálatokat szeretnél és ezekről azonnal mutatjuk tableten az ajánlatunkat. Az ajánlat elfogadása és a díj rendezését követően kerül sor a mintavételre.

Kérjük telefonon egyeztess a WellWay Clinics Ügyfélszolgálatával (+36 1 808 9977), hogy mely laborvizsgálatok érhetőek el sürgősen. Gondoskodunk róla, hogy a lehető leggyorsabb kiszolgálásban részesülj.

Nem találtál választ? Segítünk!

Nézd meg a többi kategóriát is, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Mintavétel előtt és után

Éhgyomorra kell érkeznem? Melyik vizsgálatra hogyan kell készülnöm? Mit tegyek, ha vérvételnél rosszul szoktam lenni? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatod meg a választ.

VÁLASZOK A KÉRDÉSEIDRE

Általános információk

Milyen iratokat hozzak? Mennyi ideig tart a mintavétel? Milyen fizetési lehetőségek vannak? Hogyan tudok időpontot foglalni? Ehhez hasonló kérdésekre kaphatod meg a választ.

VÁLASZOK A KÉRDÉSEIDRE

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Központi ügyfélszolgálatunkat telefonon hétfőtől péntekig 7:00–20:00 között és szombaton 8:00–14:00 között éred el:
+36 1 808 9977

Vagy írj nekünk emailt és 24 órán belül válaszolunk: .