Infópont

Általános kérdések szolgáltatásainkról

Milyen iratokat hozzak magammal? Mennyi ideig tart a mintavétel? Milyen fizetési lehetőségek vannak? Hogyan tudok időpontot foglalni Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatod meg a választ.

Mikor kapom meg az eredményem?

Az egyes vizsgálatok eredményei laborszakmai okok miatt eltérő időpontban készülhetnek el. Minden eredményt, amint kész, egyedi informatikai rendszerünknek köszönhetően azonnal továbbítunk pácienseinknek. Így elképzelhető, hogy több részletben kapják meg a teljes vizsgálati sor eredményét.

Munkatársaink a mintavétel idején tájékoztatást adnak, mikor várható az eredmény, amelyet mindig munkanapokban számolunk. Az egyes átfutási időről honlapunkon, illetve telefonközpontunkon keresztül is tájékozódhatsz.

A leleteket a vizsgálatot végző laboratórium illetve a WellWay Clinics küldi ki e-mailben. Az email küldés maximális adatbiztonsággal történik, és amint készen van a lelet már küldi is a rendszer. Így pácienseink a leggyorsabb úton jutnak az eredményükhöz.

Kérjük hívj minket a +36 1 808 9977 telefonszámon, vagy írj a email címre. Munkatársaink a lehető legrövidebb időn belül válaszolnak. Utánanéznek hol tart a leleted, és szükség esetén felveszik a laborral a kapcsolatot.

Jelszóval védett PDF fájlt fogsz kapni e-mailen. Megnyitáshoz a születési dátumod add meg, szóközök nélkül (ÉÉÉÉHHNN formátumban, pl. 19750327).

A referenciatartomány az egészséges embereknél mért alsó és felső koncentráció közötti érték. A különböző laboratóriumok különböző készülékeket, mérési eljárásokat használnak, így a referencia tartományok is különbözhetnek. A különböző laboratóriumok mért értekeit ezért nem szabad összevetni.

Előfordulhat, hogy Te abba az 5 százalékba esel, aki ugyan egészséges, mégis a kapott érték kívül esik a referencia tartományon. Így az eltérés nem feltétlenül jelent létező problémát. Ezért ajánlott az eredményt mindenképpen szakorvossal kiértékeltetni.

Egyes vizsgálatok esetében nem kerül feltüntetésre referenciatartomány a leletre, ugyanis az egyénenként eltérő lehet: nemtől, életkortól, gyógyszerszedéstől függően. Ebben az esetben mindenképp szakorvos felkeresése javasolt, aki kiértékeli az eredményt.

Helyszíneinken lehetőség van a vizsgálatot megelőzően tanácsadás igénybevételére, és a kész leletről konzultációra is.

Az árakról és a szolgáltatás igénybevételéről bővebben itt olvashatsz: WellWay Clinics Árlista

Fennálló betegség gondozása esetén mindenképpen azt javasoljuk, hogy kezelőorvosod keresd fel a kapott eredménnyel.

Nem találtál választ? Segítünk!

Nézd meg a többi kategóriát is, vagy vedd fel velünk a kapcsolatot.

Információk a laboreredményről

Mikor kapom meg a leletet? Hogyan kapom meg a leletet? Hogyan tudom megnyitni a leletemet? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatod meg a választ ebben a kategóriában.

VÁLASZOK A KÉRDÉSEIDRE

Mintavétel előtt és után

Éhgyomorra kell érkeznem? Melyik vizsgálatra hogyan kell készülnöm? Mit tegyek, ha vérvételnél rosszul szoktam lenni? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatod meg a választ.

VÁLASZOK A KÉRDÉSEIDRE

Vedd fel velünk a kapcsolatot

Központi ügyfélszolgálatunkat telefonon hétfőtől péntekig 7:00–20:00 között és szombaton 8:00–14:00 között éred el:
+36 1 808 9977

Vagy írj nekünk emailt és 24 órán belül válaszolunk: .