Kedvezményes gyermek diagnosztikai csomagjaink

Egy lépéssel előrébb

Diagnosztikai csomagjainkkal időt és pénzt tudtok megspórolni. Szakorvos állította össze az egyes felmerülő problémákra, amelyekből tudtok választani. Már az eredménnyel forduljatok az orvoshoz. Így megspóroltok egy vizitet, és gyorsabban, hatékonyan juttok segítséghez.

Szakértő, kedves és gyakorlott asszisztenseink várják a gyermekeket 3 éves kortól, színes és barátságos környezetben. Kis pácienseinket bármikor fogadjuk: időpontra és időpont nélkül is. Érzéstelenítéssel, oldott hangulatban és villámgyorsan dolgozunk, majd egy kis meglepetéssel köszönjük meg a kicsik bátorságát.

 

Válassz gyermek diagnosztikai csomagot

Gyermek diagnosztikai csomagok

#Gyermek Szűrőcsomagok

Kisrutin szűrőcsomagéhgyomri vizsgálat

A kisrutin olyan alapvizsgálat, amellyel a legfontosabb paraméterekről kapsz egy visszajelzést. Úgy állítottuk össze, hogy a gyermekek számára fontos alapvizsgálatokat tartalmazza a csomag.

Bővebben
#Gyermek Szűrőcsomagok

Nagyrutin szűrőcsomagéhgyomri vizsgálat

Egészséges? Gyermekeink egészségért szoktunk talán a leginkább aggódni. Magzati korban kezdődik, majd egész életünket végigkíséri. Az egészségükről való gondoskodás jegyében állítottuk össze ezt a nagyrutin szűrőcsomagot.

Bővebben
#Gyermek Szűrőcsomagok

Sport szűrőcsomagéhgyomri vizsgálat

Rendszeresen sportol a gyermeked? Le a kalappal előttetek! Rengeteget tesztek így az egészségéért. Fontos, hogy ez a tudatosság kiterjedjen arra is, hogy évente egy vérvétellel ellenőrzitek, minden paraméter rendben van-e a testében.

Bővebben
#Gyermek Diagnosztikai laborcsomagok

Pajzsmirigy laborcsomagéhgyomri vizsgálat

A pajzsmirigy problémák gyermekkorban is előfordulhatnak, és negatív hatással lehetnek a gyermek közérzetére, testsúlyára, aktivitására, teljesítményére, hangulatára, sőt, a növekedésére is.

Bővebben
#Gyermek Diagnosztikai laborcsomagok

Soványság laborcsomagéhgyomri vizsgálat

Aggódsz, vagy státuszvizsgálaton jelezték, hogy sovány a gyermeked? Mindenképp ki kell vizsgáltatni, hogy ennek mi áll a hátterében, illetve, minden szükséges tápanyagot megkap-e a szervezete. Erre készítettük ezt a laborcsomagot.

Bővebben
#Gyermek Diagnosztikai laborcsomagok

Túlsúly laborcsomagéhgyomri vizsgálat

A túlsúly ma már minden 5. gyermeket érint hazánkban. Sajnos, aki már gyermekkorában túlsúllyal küzd, egész életét végigkísérheti ez a probléma, éppen ezért a korai beavatkozás elengedhetetlen.

Bővebben
#Gyermek Diagnosztikai laborcsomagok

Alacsonynövés laborcsomagéhgyomri vizsgálat

A gyermekek fejlődését rendszeresen nyomonkövetik az éves státuszvizsgálatokon. Amennyiben azt látjuk, elmarad a fejlődése az átlaghoz képest, vagy mi magunk szülőként úgy látjuk az ovis, iskolás csoportban, hogy a többiek elhúztak a gyermekünk mellett magasságban, érdemes megnézni, valamilyen probléma áll-e háttérben. Ez a csomagunk az esetleges szervi problémák kiszűrését célozza.

Bővebben
#Gyermek Diagnosztikai laborcsomagok

Cikluszavar laborcsomagnem éhgyomri vizsgálat

Tini lányoknál a menstruációs ciklus zavarai gyakoriak, amelyet nem szabad életkori sajátosságnak felfogni, kivizsgálásra van szükség. Ennek alapja a szakszerűen összeállított laborcsomag.

Bővebben
#Gyermek Diagnosztikai laborcsomagok

Korai serdülés laborcsomagnem éhgyomri vizsgálat

Lányoknál 8, fiúknál 9 éves kor előtt jelentkező serdülőkori jelek korainak számítanak, ezek lehetnek a nemi érés jelei, szőrnövekedés, pattanásos, zsíros bőr, testszag. Ha ilyet tapasztaltok, induljatok el a kivizsgálás irányába, amelyhez ezt a laborcsomagot állította össze szakorvosunk, külön fiúknak és külön a lányoknak.

Bővebben
#Gyermek Diagnosztikai laborcsomagok

Késői serdülés laborcsomagnem éhgyomri vizsgálat

Lányoknál 13, fiúknál 14 éves kor után jelentkező serdülőkori jelek későinek számítanak, ezek lehetnek a nemi érés jelei, szőrnövekedés, pattanásos, zsíros bőr, testszag. Ha ilyet tapasztaltok, induljatok el a kivizsgálás irányába, amelyhez ezt a laborcsomagot állította össze szakorvosunk, külön fiúknak és külön a lányoknak.

Bővebben
#Gyermek Diagnosztikai laborcsomagok

Vashiány laborcsomagéhgyomri vizsgálat

A sápadt gyermekeknél gyakran felmerül, nincs-e vashiánya. De mellette tünet lehet a kimerültség, fáradékonyság, fejfájás, fizikai gyengeség. Ez a csomagunk kifejezetten a vasháztartás teljes körű vizsgálatára készült.

Bővebben
#Gyermek Diagnosztikai laborcsomagok

Gluténérzékenység laborcsomagnem éhgyomri vizsgálat

Hasfájás, haspuffadás gyötri a gyermeked? Joggal merül fel a gluténérzékenység, amelynek megállapítására laborvizsgálatot kell végezni. Ehhez dolgoztunk ki szakorvosi iránymutatással két csomagot.

Bővebben
#Gyermek Diagnosztikai laborcsomagok

Hasfájás laborcsomagéhgyomri vizsgálat

Rendszeresen fáj a gyermeked hasa? Ezt ki kell vizsgáltatni, amelynek első lépése egy komplex, célzott laborvizsgálat. Ezt a csomagot kifejezetten ezért hoztuk létre. Az eredménnyel menj szakorvoshoz, így gyorsabban juttok eredményre.

Bővebben
#Gyermek Diagnosztikai laborcsomagok

Gyakori fertőzések laborcsomagéhgyomri vizsgálat

Gyakran betegeskedik a gyermeked? Nem biztos, hogy pechesek vagytok, és mindent elkap. Lehet általánosan gyenge az ellenállóképessége a vírusok ellen. Ezt érdemes kivizsgálni. Ezt a célt szolgálja ez a laborcsomagunk.

 

Bővebben
#Gyermek Diagnosztikai laborcsomagok

Műtét előtt laborcsomagéhgyomri vizsgálat

Ha gyermekednek műtétre van szüksége, akkor előtte kötelező egy laborvizsgálat, amelynek eredményét vinned kell a műtét napjára. Erre készítettük el szakorvosi iránymutatással a csomagunkat.

Bővebben

Gyere időpontra, vagy amikor épp ráérsz

Ugorj be bármikor

Rugalmasak vagyunk az időbeosztásodhoz. Kérhetsz hozzánk időpontot, vagy gyere időpont nélkül. Mi felkészülten várunk!

Kérdésed van?

Írj nekünk Hívj minket