Orvosok

Dr. Csáki Csilla

allergológus (gyermek és felnőtt)
BEMUTATKOZÁS

Egyetemi tanulmányaimat Budapesten végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetem általános orvosi karán. 1996-ban csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvosi vizsgát tettem. 2007-ben szakvizsgáztam allergológiából és klinikai immunológiából.

2016-ban Londonban a King’s College továbbképzésén ismerkedtem meg a molekuláris allergiavizsgálat alapjaival. 2017-ben megszereztem az Európai Allergológiai Immunológiai Társaság (EAACI) nemzetközi allergológusi szakképesítését (EAACI/UEMS Examination). 2018-ban Bécsben a Bécsi Orvosegyetem által szervezett Molekuláris Allergológia és Immunológia  „INUNIMAI Training for Trainers”  szakképzést végeztem el.

Jelenleg állami és magánrendeléseim mellett alapító tagja, szakmai vezetője vagyok az Anafilaxiás Allergiásokért Egyesületnek.

Kezdetben a Semmelweis Egyetem (SE) II.sz. Gyermekklinikáján dolgoztam klinikai orvosként. Itt elsősorban leukémiás és daganatos betegségben szenvedő gyermekek gyógyításában vettem részt. Szakmai gyakorlataimat részben Németországban és az Egyesült Államokban végeztem.

2000-2012 között Budapest XI. kerületében gyermek háziorvosként dolgoztam. Praxisomban sok allergiás jellegű problémával találkoztam, ezért döntöttem úgy, hogy ebben az irányban képzem magam tovább.

Allergológiai szakmai gyakorlataimat a SE I. sz. Gyermekklinikáján, a SE Bőrgyógyászati Klinikáján, az Országos Korányi Tüdőgyógyintézetben és az ORFI-ban végeztem.

Második évtizede dolgozom állami és magánrendelésemen az allergiában érintett gyermek és felnőtt páciensek ellátásában.

Az allergia az egészségügyi feladat mellett egy élethelyzet is. Szabadidőmben azon dolgozom, hogy az allergiában érintettek számára minél könnyebb legyen egy kiegyensúlyozott és teljes értékű élet kialakítása. Ezért lettem alapítója, szakmai vezetője az Anafilaxiás Allergiások Egyesületének. www.anafilaxia.hu 

Rendszeresen tartok előadásokat, adok interjúkat, amelynek célja a páciensek edukációja, szakszerű ismeretekkel ellátása.

Néhány ezekből:

Mi az az anafilaxiás allergia? 

Dr.Csáki Csilla szülői kérdésekre válaszol

Megfelelő kezeléssel az allergia ma már tünetmentessé tehető (Marie Claire)

Allergia miatt szenvedsz? Ezzel a kezeléssel akár végleg megszabadulhatsz a betegségtől (Kiskegyed videó)

Minden második kedd 10:00 – 15:00 között.

Foglalj időpontot hozzá

Válaszd ki a kívánt helyszínt és utána kattints az időpontfoglalás gombra.

Corvin Plaza – 1. emelet

1083 Budapest, Futó u. 37.

  • Hétfő – Péntek: 7:00 – 20:00 (vérvétel 18:30-ig)
  • Szombat: 7:00 – 14:00 (vérvétel 13:30-ig)
  • Vasárnap: Zárva
Időpontfoglalás dr. Csáki Csillához

Spórolj magadnak időt!

Kezdj a vérvétellel!

Spórolj magadnak időt, és rövidítsd le az egészségügyi ellátásod! A véred mindent tud rólad, így nem meglepő, hogy ennek a vizsgálata az elsők között van, ha felkeresed orvosodat. Kezdd az egészségi állapotod felmérését egy általános vagy specifikus vérvétellel, így az orvosi konzultációra már friss leletekkel tudsz érkezni.

csomagok vizsgálatok