Orvosok

Mirgai Zita

dietetikus

Diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán szereztem, kitüntetéses minősítéssel. Már az egyetemi évek alatt bekapcsolódtam az intézetben folyó kutatómunkába, ez idő alatt a növényi alapú étrendek szakirodalmában mélyedtem el. Tudományos Diákköri tevékenységem során jártasságot szereztem a kutatásmódszertanban is, így nem ijeszt meg a táplálkozástudomány dinamikusan fejlődő ismeretanyaga és örömmel segítek pácienseimnek is eligazodni ebben az áltudományos információkkal terhelt területen.

Szakmai gyakorlatomat a Semmelweis Egyetem különböző osztályain végeztem, legtöbb időt a Sebészeti, Transzplantációs és Gasztroenterológiai Klinikán, valamint a Pancreas Betegségek Intézetében töltöttem. Ezután gyakorlatot szereztem a vállalati egészségfejlesztés területén, klinikai dietetikusi munkámat pedig különböző magánegészségügyi központokban végzem.

Fő szakterületem a gasztroenterológiai kórképek táplálásterápiája, de otthonosan mozgok a belgyógyászat legtöbb területén, így bátran fordulhat mindenki hozzám diabetológiai, endokrinológiai, kardiológiai és gasztroenterológiai állapotok esetén is. Örömmel támogatom továbbá a nőgyógyászati témákban érintetteket is, például endometriózis, PCOS esetén.

Saját emésztőrendszeri betegségem kapcsán megtapasztaltam, milyen kritikus szerepe van a megfelelő táplálásterápiának egy krónikus állapot menedzselése szempontjából.

Páciensi utam alatt szerzett tapasztalataimat igyekszem arra használni, hogy empatikus, nyílt, elfogadó légkört teremtsek a konzultációk alkalmával, ezzel is hozzájárulva a hozzám fordulók gyógyulásához.

Magyar Dietetikusok Országos Szövetsége: Téli szuperétrend, avagy az immunrendszer támogatása ételekkel

Longevity Project: 8+1 dolog, amit jó, ha tudsz az időszakos böjtről

Funky Forest: Számolj növényeket kalóriák helyett

Minden hétfőn 13:00 – 17:00 között.

Foglalj időpontot hozzá

Válaszd ki a kívánt helyszínt, szolgáltatást és időpontot.

Corvin Plaza – 1. emelet

1083 Budapest, Futó u. 37.

  • Hétfő – Péntek: 7:00 – 20:00 (vérvétel 18:30-ig)
  • Szombat: 7:00 – 14:00 (vérvétel 13:30-ig)
  • Vasárnap: Zárva


Spórolj magadnak időt!

Kezdj a vérvétellel!

Spórolj magadnak időt, és rövidítsd le az egészségügyi ellátásod! A véred mindent tud rólad, így nem meglepő, hogy ennek a vizsgálata az elsők között van, ha felkeresed orvosodat. Kezdd az egészségi állapotod felmérését egy általános vagy specifikus vérvétellel, így az orvosi konzultációra már friss leletekkel tudsz érkezni.

csomagok vizsgálatok