Orvosok

Dr. Farkas Kitti

aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvos

BEMUTATKOZÁS

2008-ban végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán. 2011-ben az orvosi diploma mellé az Országos Komplementer Orvosi Módszertani Intézetben a hagyományos kínai orvoslás doktori címét is megszereztem. Később a Semmelweis Egyetem Orvostudományi Karán tettem sikeres aneszteziológiai és intenzív terápiás szakvizsgát.

Jelenleg állami kórházakban dolgozom aneszteziológus, intenzív terápiás szakorvosként, valamint magánklinikákon. Mellette az Alakorvoslás Program alapítója vagyok, amellyel célom, hogy szakszerű segítséget nyújtsak a fogyásban, az egészséges életmód kialakításában.

Rendszeresen kérnek fel előadásokra, médiaszereplésekre, és tartok ingyenes edukációs előadásokat is, valamint saját privát csoportomban személyesen jelen vagyok, és segítem a fogyni vágyókat visszajelzéssel, tanáccsal, vagy egy közös programmal.

Munkám során gyakran találkozom azzal, hogy a túlsúly és a helytelen életmód milyen káros következményekkel jár. Műtétnél többszörös kockázatot jelent. Azt tapasztaltam, hogy gyakran nem a páciensek erőfeszítéseivel van a probléma, hanem azzal, hogy szakszerűtlen módszereket követnek. Ezért döntöttem úgy, hogy nem csak ráírom a papírjukra az orvosi véleményem, hanem szeretnék többet tenni értük.

Számos előadást tartottam, interjút adtam, amelynek célja a páciensek edukációja, szakszerű ismeretekkel ellátása, valamint motiválása arra, hogy tegyenek a saját egészségükért. Néhány ezekből:

Így fogsz biztosan lefogyni webinárium 

Fogyókúrás zsákutcák előadás

Így érdemes vacsorázni (TV2)

Miért nehéz lefogyni? Iványi Orsi kérdez

Havonta egy délután, bejelentkezés alapján.

Foglalj időpontot hozzá

Válaszd ki a kívánt helyszínt és utána kattints az időpontfoglalás gombra.

Allee Bevásárlóközpont – 2. emelet

1117 Budapest, Október 23. utca 8.

  • Hétfő – Péntek: 7:00 – 20:00 (vérvétel 18:30-ig)
  • Szombat: 7:00 – 14:00 (vérvétel 13:30-ig)
  • Vasárnap: Zárva
Időpontfoglalás Dr.Farkas Kittihez

Spórolj magadnak időt!

Kezdj a vérvétellel!

Spórolj magadnak időt, és rövidítsd le az egészségügyi ellátásod! A véred mindent tud rólad, így nem meglepő, hogy ennek a vizsgálata az elsők között van, ha felkeresed orvosodat. Kezdd az egészségi állapotod felmérését egy általános vagy specifikus vérvétellel, így az orvosi konzultációra már friss leletekkel tudsz érkezni.

csomagok vizsgálatok